Kerstboom eruit…winterschilder erin!!

Voor al uw onderhoud in en om de woning

Kerstboom eruit…winterschilder erin!!

Nog ruim 10 weken voordat het weer lente is.

Als je de kerstboom hebt opgeruimd en je wilt het groene gevoel nog even vast houden, dan is dit wellicht de oplossing. Schilder je muur of, nog beter, laat je muur door ons  schilderen in een leuk fris kleurtje.

Je huis weer lekker fris en opgeruimd dat geeft weer energie in de winter. Uiteraard ontvang je ook een leuke Kikabeer bij oplevering. Deze Kikaberen actie loopt ook in 2019 gewoon door!

Project omschrijving: Maken van een inbouwkast incl. afwerking omliggende wanden en houtwerk. Plafond wit, houtwerk ral 9001, wanden in de kast ral 9010 en de wanden buiten de kast ral 6018. Na deze werkzaamheden komen er ook nog schuifdeuren in met een 3 sporen rails zodat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van de ruimte.

Kerstboom eruit…winterschilder erin!!

by Wim Van den Berg time to read: 1 min