Achterstallig Onderhoud Woning

Voor al uw onderhoud in en om de woning

Achterstallig Onderhoud Woning

Achterstallig onderhoud.


Als je niet regelmatig het houtwerk aan de buitenzijde van de woning nakijkt en de nodige schilders en onderhoud beurten uitvoert dan kan het zomaar voor komen dat hele onderdorpels verrotten zonder dat je het door hebt.
Vaak is dat het geval als de ruit kit is uitgedroogd of niet goed is aangebracht. Een grote boosdoener is ook de onderste glaslat. Tegenwoordig wordt die meer en meer vervangen door de zo genaamde “neuslat”.Deze geeft veel meer bescherming aan de onderdorpel als de ouderwetse onder glaslat.
Kortom onderhoud van de woning is van groot belang en is op langer termijn goedkoper en milieu vriendelijker dan niets doen.


VandenBergOnderhoud ook Uw Partner in Onderhoud en Service.

Achterstallig Onderhoud Woning

by Wim Van den Berg time to read: <1 min