Wat tocht het hier toch….

Voor al uw onderhoud in en om de woning

Wat tocht het hier toch….

Heb je last van tocht in je huis? Naden en kieren dichtmaken met tochtstrips of ander materiaal helpt. Dat levert niet alleen een comfortabeler huis op, maar ook minder stookkosten. Zelf geen tijd of je hebt geen idee waar te beginnen? Wij lossen het graag voor je op zodat je er weer snel lekker warm en tochtvrij bij zit.

Tocht in huis is niet comfortabel, het voelt koud aan. Extra stoken helpt niet echt. Naden en kieren dichtmaken met tochtstrips of ander materiaal helpt wel!! Energie besparen in een tochtig huis valt niet mee. In plaats van de thermostaat een graadje lager te zetten, zal de neiging zijn er een graadje bij te doen omdat het zo koud aanvoelt. Echt comfortabeler wordt het dan niet, maar het gasverbruik gaat wel omhoog.Wat beter helpt is naden en kieren dichtmaken met tochtstrips, tochtband of ander materiaal. Dat levert niet alleen een comfortabeler huis op, maar ook minder stookkosten.

Wat tocht het hier toch….

by Wim Van den Berg time to read: 1 min