Wilt u vrijblijvend advies?

Over ons

Dhr. W.A. van den Berg sr. was in 1972 de grondlegger van ons bedrijf te Zaandijk.

Met het opstarten van een eigen onderneming koos hij bepaald niet voor de gemakkelijkste weg. Het verkrijgen van opdrachten was in de begin jaren 70 een moeilijke opgave. Het was namelijk in die tijd niet gebruikelijk om een bedrijf in te schakelen voor onderhoud van een eigen woning. Eind jaren 80 veranderde dit aanzienlijk, mede door de vele klusprogramma’s op televisie zoals “eigen huis en tuin”.

In 1991 veranderde de structuur van het bedrijf van een eenmanszaak naar een vennootschap onder firma. Vanaf die tijd is de naam van het bedrijf veranderd in W.A. van den Berg & Zn V.O.F. Ook werd er gelijktijdig een tweede filiaal geopend in Alphen aan den Rijn. De omschrijving van de werkzaamheden zoals destijds opgegeven bij KvK waren: klein onderhoud, in, aan en om de woning, tevens schilders-en behangwerkzaamheden.

Sinds 2002 wordt VandenBergOnderhoud in Koudekerk aan den Rijn voortgezet door Dhr. W.A. van den Berg jr., zoon van de oprichter. De werkzaamheden zijn langzamerhand uitgebreid naar meer onderhoud en service gerichte activiteiten.

De werkzaamheden bestaan nu o.a. uit: – Schilderwerk – Houtrot inspectie en reparatie ( repair care niveau 3 ) – Wandafwerking – Klein timmerwerk – Klein loodgieterswerk – Laminaat – Interieur en stoffering – Woning ontruiming – Bouw en verbouw – Decoratie en standbouw – Schoonmaak – Dakgootreiniging – Klein transport

VandenBergOnderhoud werkt efficiënt en denkt graag met de klanten mee. Samen met onze partners werken we voor opdrachtgevers in de zakelijke en particuliere markt en verzorgen we het totaalonderhoud van diverse vastgoedprojecten en honderden particuliere woningen. Mede hierdoor hebben wij een aanzienlijke klantenkring opgebouwd binnen en buiten de regio Zuid Holland.

Wij hopen dat u een goede indruk heeft gekregen van VandenBergOnderhoud en hopen u snel als klant te mogen ontmoeten.

Heeft toch nog verdere vragen of u wilt een vrijblijvende offerte aanvragen neem dan gerust contact met ons op.

Wij staan u graag te woord.

ContactTerug